Testimonis

Les veus dels alumnes i mestres que han practicat la PictoEscriptura a les seves aules coincideixen: és una eina d’aprenentatge fantàstica i una experiència emocionant. Una vivència divertida i estimulant en la que l’alumne gaudeix aprenent alhora que augmenta de manera notable la confiança en si mateix.

La PictoEscriptura fomenta la participació i el treball col·laboratiu potenciant, a la vegada, el talent individual. Amb ella, qualsevol nen -fins els que tenen dificultats d’aprenentatge- se sent integrat i motivat. A més, l’itinerari personalitzat s’ajusta al nivell de cada nen, aconseguint que l’esforç (tant individual com col·lectiu) sigui sempre gratificant.

M’ha agradat fer el llibre perquè he après moltes coses diferents d’una història, com el temps, l’espai i moltes coses més. Ha estat una experiència que mai oblidaré.

Marita

Alumna de 5è

La PictoEscriptura m’ha ajudat a valorar la seva capacitat de creació, a diversificar els instruments perquè puguin manifestar-se i a ser més respectuós amb les seves produccions.

Lluís Migjorn

Mestre de 4rt

A mi m’agrada molt la PictoEscriptura perquè així aprenc coses noves. També t’acostumes a escriure millor. I perquè mola. M’agrada pintar i escriure quan tinc idees noves.

Martín

Alumne de 4rt

És un Programa molt motivador per a l’alumne i crec que pot influir en la seva autoestima, ja que es demostra que no hi ha històries bones i dolentes, sinó solament històries, les seves històries.

Toni

Mestre de 4rt

No pensava que quedaria un conte tan ben lligat i equilibrat. Tampoc pensava que els nens mantindrien l’interès durant tant temps. El Programa de PictoEscriptura m’ha ajudat a valorar més la capacitat creativa dels nens i he après a conduir una sessió de creació  col·lectiva.

Anna Noguera

Mestra de 3er