Roser Ballesteros, Emprenedora Social Ashoka 2017

Ashoka, l’organització mundial de referència en el camp de l’Empreneduria Social i una de les millors ONG’s del món, ha nomenat a Roser Ballesteros Emprenedora Social 2017.

Des de la seva fundació en EE.UU per Bill Dryton en 1980, Ashoka ha seleccionat i recolzat la tasca de 3.400 emprenedors socials en 90 països, dels quals només 32 estan a Espanya. La seva missió és recolzar i donar visibilitat als membres de la seva xarxa mundial, així com fomentar aliances que permetin multiplicar l’impacte social dels projectes.

Un Emprenedor Social Ashoka ha de reunir una sèrie de requisits tals com a visió, creativitat, determinació i motivació per canviar el món, i la seva nominació segueix un exhaustiu procés de selecció que es perllonga durant mesos i en el qual intervenen experts nacionals i internacionals fins a determinar el resultat final.

Persones que ofereixen solucions innovadores i efectives als problemes socials més urgents, amb capacitat per generar canvis sistèmics i millorar la vida de més d’un milió de persones. Aquest és el perfil de l’emprenedor social Ashoka. Individus que representen un exemple per a la societat ja que amb la seva iniciativa inspiren i motiven a altres persones a convertir-se en agents de canvi.

Les candidatures presentades aquest any a Espanya han estat 700 de les quals finalment han obtingut el reconeixement quatre.

A VoxPrima estem feliços i molt orgullosos d’aquest reconeixement i us convidem a saber més d’Ashoka visitant el seu web aquí: www.ashoka.es