PictoEscriptura a les escoles de Ciutat Vella

S’acosta el final del curs escolar i, amb ell, les escoles finalitzen els Programes de PictoEscriptura que duen a terme amb el suport del Districte i del Centre de Recursos Pedagògics del Consorci d’Educació de Barcelona. Un any més, alumnes de tota primària de 8 escoles de Ciutat Vella han treballat l’àrea de llengua mitjançant la *PictoEscriptura -una metodologia que integra creativitat i pensament visual en el procés d’aprenentatge de la llengua- amb un resultat de 26 contes publicats, més de 60 pósters realitzats  i, fins i tot, una rica posada en escena a partir dels personatges creats pels alumnes de 6º de l’Escola Cervantes.

Els 622 alumnes i 37 mestres participants han treballat les diferents habilitats lingüístiques mitjançant la plataforma digital que ha desenvolupat VoxPrima per transferir la programació de PictoEscriptura al professorat, i des d’on els alumnes han pogut publicar i compartir amb la resta de companys de l’escola les seves publicacions i produccions literàries.