PictoEscriptura a les escoles de Ciutat Vella

S’acosta el final del curs escolar i, amb ell, les escoles acaben els Programes de PictoEscriptura que es duen a terme amb el suport del Districte i del Centre de Recursos Pedagògics del Consorci d’Educació de Barcelona. Un any més, alumnes de tot primària de 8 escoles de Ciutat Vella han treballat la llengua a partir de la PictoEscriptura, una metodologia que integra creativitat i pensament visual en el procés d’aprenentatge de la llengua, amb un resultat de 26 contes publicats, més de 60 pòsters realitzats i, fins i tot, una rica posada en escena a partir dels personatges creats pels alumnes de 6è de l’Escola Cervantes.

Els 622 alumnes i 37 mestres participants han treballat les diferents habilitats lingüístiques fent ús de la plataforma digital desenvolupada per VoxPrima per tal de transferir la programació de PictoEscriptura al professorat, i des d’on els alumnes han pogut publicar i compartir amb la resta de companys de l’escola les seves publicacions i produccions literàries.

 

No hay comentarios.

Deixa un comentari